Managed hosting door True

Integratie Getronics met KPN ligt op schema

 

De integratie van Getronics met KPN verloopt volgens planning. De verkoopafdeling voor de zakelijke markt is inmiddels geïntegreerd in KPN. De afdelingen ict services en corporate solutions volgen na 1 januari 2009.

De integratie van Getronics met KPN ligt op schema. Uit informatie die Eelco Blok, lid van de raad van Bestuur van KPN, maandag aan investeerders presenteerde blijkt dat de afdeling sales voor de zakelijke markt inmiddels is overgeheveld naar Getronics. Dit is, volgens planning, voor juli 2008 voltooid.

Na 1 januari 2009 zullen ook de divisies corporate solutions en ict services voor de zakelijke markt worden geïntegreerd in Getronics, dat een dochteronderneming wordt van KPN. De ict-dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf blijft bij KPN. Getronics gaat zich voornamelijk concentreren op de top 500-bedrijven. De integratie wordt momenteel voorbereid. Blok zegt er vertrouwen in te hebben dat de integratie volgens planning zal verlopen.

KPN hoopt door de integratie vijftig miljoen euro op jaarbasis te besparen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2715552). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.