Managed hosting door True

Apcare en PINS bundelen krachten

 

PINS, een aanbieder van hosting en managed services, bundelt zijn activiteiten met managed hosting provider Apcare.

De combinatie gaat verder onder de naam PINS en claimt een leidende positie in de markt van Managed Hosting oplossingen voor het bedrijfsleven en de (semi)overheid. Het bestuur van de combinatie is in handen van Jan Willem des Tombe (ceo, Michiel de van der Schueren (cco) en Tjarko Kwee (cfo). Het nieuwe bedrijf telt 70 hoog gekwalificeerde professionals en zal in 2008 een geconsolideerde omzet van circa 11 miljoen euro realiseren. Met deze krachtenbundeling zetten PINS en Apcare een stap in de consolidatie van de Nederlandse hosting sector.

Jan Willem des Tombe, ceo van PINS: "Door nu samen te gaan met APCARE ontstaat een zeer sterke combinatie, waarmee we versneld verder kunnen bouwen aan wat tot dusver een succesvolle strategie is gebleken. APCARE brengt met haar online portfolio en IT-outsourcing services een uitstekende aanvulling op de propositie van PINS. Naast het feit dat we straks een fantastisch team getalenteerde IT professionals in huis hebben kunnen we aanzienlijke schaalvoordelen realiseren in ons netwerk en onze datacenter operaties. Dit komt allemaal ten goede aan de relatie met onze klanten en partners. Onze uitgebreide kennis, ervaring en de vele referentiecases maken ons voor het bedrijfsleven en de (semi)overheid bij uitstek een partij om e-business infrastructuur bij onder te brengen".

Michiel de van der Schueren, Directeur van APCARE: "Beide bedrijven hebben een groot aantal klanten in diverse marktsegmenten. Door onze portfolio's te bundelen kunnen we de markt nog beter bedienen. Zo bieden we naast complexe managed hosting oplossingen ook uitkomst aan SaaS providers en software partijen die de stap naar SaaS willen maken. In combinatie met het gezamenlijke online services portfolio bieden we een totaal oplossing voor branche specifieke ICT omgevingen of verticale marktsegmenten. Zowel met snel uitrolbare standaardoplossingen als met maatwerk. De markt vraagt om flexibele, professionele en on-demand services. De bundeling van krachten stelt ons in staat om hier nog sneller op in te spelen".

De nieuwe combinatie heeft een aantal sterke partners en referenties. Het bedrijf is meervoudig Microsoft Gold Partner, VM-ware Enterprise partner en Advanced Business Partner van IBM. Tot de klanten behoren vele vooraanstaande Nederlandse ondernemingen en (semi) overheidsinstellingen. Daarnaast levert PINS web hosting oplossingen aan circa 15.000 Nederlandse MKB bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2712223). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.