Managed hosting door True

Samenwerking SIT Group en VoiceCyber

 

VoiceCyber (voicelogging) en SIT Group (IP telefonie-oplossingen) gaan gezamenlijk oplossingen en diensten aanbieden aan banken, effectenhandelshuizen en financiële instellingen.

VoiceCyber Europe is fabrikant en leverancier van voicelogging- en screenrecording-systemen. SIT Group, gevestigd in Leiden, is leverancier van IP Trade. Dit is een op IP (Internet Protocool) gebaseerde oplossing voor dealingrooms binnen banken, afdelingen binnen financiële instellingen en handelshuizen actief in verhandelen van aandelen en effecten.

Jeff Scipio, executive director VoiceCyber Europe: "Financiële instellingen willen geïntegreerde systemen. SIT Group combineert telecom- en ICT-expertise (convergentie) en heeft in korte tijd een uitstekende reputatie als full service dienstverlener opgebouwd. In combinatie met onze voiceloggingsystemen zijn we nu samen in staat een complete en geïntegreerde oplossing aan te bieden."

Nieuwe relaties in Europa worden gezamenlijk met de nieuwe geïntegreerde oplossing benaderd. De samenwerking betreft in ieder geval de landen waar SIT Group nu actief is. Dit zijn naast Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Projecten bij bestaande klanten kunnen worden geïntegreerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2709763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij SIT

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.