Managed hosting door True

Digacom en COLT bundelen krachten

 

Digacom , specialist op het gebied van unified communications-oplossingen, en COLT, Europese aanbieder van zakelijke telecommunicatiediensten, zijn een samenwerking aangegaan om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar op IP gebaseerde netwerkapplicaties en -diensten.

Het combineerde portofolio van beide partners biedt klanten de mogelijkheid om op effectieve en rendabele wijze hun total cost of ownership terug te brengen en de productiviteit te verbeteren. Daarbij is een centrale rol weggelegd voor de convergentie van spraak, data en video tot één netwerkinfrastructuur met geïntegreerde en beveiligde toegang. De gecombineerde expertise van de beide partners staat garant voor betrouwbare oplossingen met een snelle return-on-investment en een vlekkeloze integratie met bestaande bedrijfsinfrastructuren, bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Digacom bouwt met behulp van innovatieve en creatieve oplossingen optimale communicatie-infrastructuren, waarbij het bedrijf kennis van ‘traditionele' telefooncentrales combineert met die van communicatiesystemen op basis van IP. Het resultaat is een reeks geavanceerde oplossingen op het gebied van unified communications, netwerkbeveiliging en camerabewaking, op basis van robuuste IP-technologie. Al deze diensten worden door Digacom ook als managed service aangeboden, zodat klanten er geen omkijken naar hebben.

COLT biedt ondernemingen de mogelijkheid om hun spraak- en datanetwerken samen te brengen in één infrastructuur. IP-oplossingen zijn een integraal onderdeel van het portfolio van COLT. Deze oplossingen voorzien in geavanceerde telefonievoorzieningen over een flexibele, op IP gebaseerde infrastructuur. Klanten profiteren van verschillende voordelen, zoals uitgebreide functionaliteit tegen een hogere ‘profit of ownership' en verbeteringen op het gebied van call management, terwijl ze de beschikking krijgen over een flexibel platform voor unified communications. Het dienstenaanbod wordt ondersteund door het hoogwaardige pan-Europese IP-netwerk van COLT, waarmee de bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2706535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.