Managed hosting door True

Een iPhone applicatie ontwikkelen in één dag

 

Een iPhone applicatie is snel ontwikkeld. Dat hebben de deelnemers aan het eerste Nederlandse iPhone Dev Camp laten zien. Arjan Tijms en Robin Eggenkamp ontwikkelden in zo'n vijf uur tijd de winnende applicatie.

Winnaars van de eerste Nederlandse iPhone Dev Camp,  zijn Arjan Tijms en Robin Eggenkamp. De twee ontwikkelden de iPhone Mouse, een applicatie waardoor de iPhone als muis te gebruiken is.  Met de iPhone kunnen gebruikers de muis op de computer besturen en bijvoorbeeld tekenen.

"We zijn er nog niet helemaal uit hoe we hier nu precies op zijn gekomen, maar opeens was het idee er", vertelt Robin Eggenkamp. Zonder enige kennis van de ontwikkeling voor de iPhone begonnen ze met de opdracht. Tijdens het eerste Nederlandse iPhone Dev Camp ontwikkelden tientallen softwareontwikkelaars met verschillende achtergronden een applicatie voor de iPhone of iPod Touch.

"Ik heb een iPhone en ook Arjan is een MAC liefhebber, dus Dev Camp leek ons een mooie mogelijkheid om meer over het ontwikkelen voor de iPhone te leren", legt Eggenkamp uit. "Het idee van een Dev Camp is echt dat je leert van elkaar en met elkaar communiceert. Maar we hadden eigenlijk wel meer presentaties verwacht. Dat was helemaal niet zo. Maar we hebben wel heel veel geleerd, juist door zelf bezig te zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2699439). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.