Managed hosting door True

Smile Telecom neemt Breezz over

 

Smile Telecom heeft Breezz Nederland overgenomen. Breezz en Smile Telecom bieden telefonie via Voice over IP aan de zakelijke markt. De samenwerking tussen beide bedrijven past in de ambitie om een leidende speler te worden in VoIP oplossingen voor het mkb.

Breezz levert Smile Telecom een volledig geautomatiseerd fulfillment proces voor resellers die zich richten op de onderkant van het mkb. Smile Telecom beschikt over een geavanceerd technisch platform en betrouwbaar IP-netwerk voor managed VoIP-diensten.

Peter Oggel, directeur van Smile Telecom: "Grote telecomspelers luisteren vaak onvoldoende naar de wensen van de kleine mkb 'er. Breezz levert ‘white-label' telefonie, een model waarmee bedrijven eenvoudig en onder eigen naam VoIP telefoniediensten kunnen leveren. Deze onafhankelijke telecom- en ICT-dienstverleners kunnen vaak beter tegemoet komen aan de specifieke wensen en eisen van een kleine onderneming. Met de combinatie van Smile Telecom en Breezz weten zij zich gesterkt door een kwalitatief telecommunicatie netwerk en jarenlange ervaring."

Gert van den Berg, oprichter en directeur van Breezz Nederland: "De telefoniemarkt is volop in beweging en nieuwe technologie zal in de komende jaren grote kansen bieden aan ondernemers in deze markt. Smile Telecom is een bedrijf met een voortrekkersrol waarin Breezz zijn white label dienstverlening verder zal kunnen ontwikkelen."

Er zal direct begonnen worden met integratie van de twee bedrijven. Beide merknamen zullen blijven bestaan. Het huidige management en de medewerkers van Breezz verhuizen op korte termijn naar het kantoor van Smile Telecom te Den Haag. Later dit jaar verwacht Smile Telecom geleidelijk functionaliteit te kunnen toevoegen voor de bestaande klanten van Breezz Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2650925). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.