Managed hosting door True

STRATO start samenwerking met Google AdWords

 

STRATO start een intensieve samenwerking met Google. De samenwerking begint concreet met Google AdWords.

Google AdWords is het wereldwijde advertentieprogramma van Google, dat adverteerders de mogelijkheid biedt om op een efficiënte manier hun doelgroepen te bereiken. Door de samenwerking met Google AdWords biedt STRATO zijn klanten een kant-en-klare tool om op een effectieve manier het aantal bezoekers op hun website te verhogen of extra verkopen in hun webshop te genereren. Stap voor stap zal STRATO steeds meer Google-tools in zijn systemen integreren.
Uit onder andere recent onderzoek van Comscore blijkt dat steeds meer mensen die via Google iets zoeken, klikken op betaalde zoeklinks. De advertenties van Google AdWords verschijnen naast de zoekresultaten in Google. Dankzij Google AdWords is het betaalbaar en makkelijk om je als (klein) bedrijf op het web te laten zien. Adverteerders kunnen advertenties zelf aanmaken, campagnedoelstellingen definiëren, doelgroepen selecteren, het landenbereik vastleggen en hun dagelijks te spenderen budget eenvoudig beheren. Het grote voordeel van adverteren via Google AdWords is, dat je betaalt per klik: je betaalt alleen als een bezoeker daadwerkelijk klikt op jouw advertentie en daarmee uitkomt op jouw website. Doordat de kosten op deze manier zeer beheersbaar zijn, kunnen ook kleine bedrijven adverteren zonder direct duizenden euro's aan een traditionele advertentiecampagne uit te geven.

Een ander voordeel van Google AdWords is, dat er gebruik wordt gemaakt van de website met het grootste bereik in Nederland. Maar liefst 93% van de internetters zegt Google te gebruiken. Google AdWords-advertenties worden niet alleen bij zoekopdrachten op google.nl getoond, maar ook op partnersites die relevant zijn voor de betreffende advertentie. 
"Google is de meest gerenommeerde partner op het gebied van zoekmachinemarketing. We zijn blij nu samen te werken en onze klanten meteen van deze samenwerking te kunnen laten profiteren", zegt Damian Schmidt, CEO van STRATO. "We vieren de start van deze samenwerking namelijk met gratis advertentietegoed voor Google AdWords tot 100 euro voor alle nieuwe en bestaande klanten. Via onze dienst ‘Google Services' zullen we vanaf nu en in de toekomst steeds meer Google-producten aanbieden. We willen hiermee onze klanten een compleet pakket van tools bieden voor meer bezoekers aan en een betere vindbaarheid van hun websites."
De Google AdWords-waardebon van STRATO wordt met een enkele muisklik in de Klanten-Login onder de nieuwe button ‘Google Services' geactiveerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2625479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.