Managed hosting door True

RAM Mobile Data neemt webbased zorg software over

 

RAM Mobile Data heeft van de CCI IT Groep de software voor de prehospitale wachtkamer overgenomen.

De Prehospitale Wachtkamer is een speciale applicatie, die informatie over patiënten op weg naar het ziekenhuis (de z.g. vooraankondiging) verwerkt en via een website beschikbaar maakt voor ziekenhuizen, zodat artsen en verpleegkundigen op verschillende plaatsen in het ziekenhuis toegang hebben tot deze informatie. Deze software wordt momenteel primair gebruikt op de Spoedeisende Hulp. Daarnaast kunnen in deze applicatie Digitale Ritformulieren (DRF) worden opgeslagen en geraadpleegd, die mobiel zijn aangemaakt door de ambulancediensten.
Deze overname past volledig in de activiteiten van RAM Mobile Data in de zorg geeft Dirk Fabels, managing director van RAM, aan: "Wij leveren in diverse regio's al een trauma oplossing voor de ambulances, wij beheren nu ook het Acute Zorgnetwerk van AZN, en deze softwaredienst maakt de keten compleet. Ook voor de zorginstellingen is dit belangrijk, want zij hebben nu één aanspreekpunt voor de hele keten".
Daan Hoogendijk van de CCI IT Groep onderschrijft dit:"wij excelleren in het bouwen van software. Dat hebben we ook in dit geval gedaan, maar het managen van operationele systemen behoort niet tot onze kern activiteit. Daarom is deze overdracht ook heel logisch".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2568978). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.