Managed hosting door True

Race incentive voor Business Partners Yes Telecom

 

De eerste groep Business Partners van Yes Telecom heeft afgelopen woensdag ervaren wat is het is om zelf in een Lamborghini Gallardo, een Porsche 911 GT3 raceauto en formulewagen te rijden.

Ook een vliegende ronde meerijden met een ervaren coureur en een slalomproef stonden op het programma. De belangstelling voor Racen met Yes! is zeer groot. Yes Telecom heeft daarom meerdere dagen in mei en juni georganiseerd om met de Business Partners deze spectaculaire ervaring op het circuit te delen.De Business Partners van Yes Telecom konden de afgelopen maanden met de exclusieve spaaractie ‘Racen met Yes!' sparen voor een geheel verzorgde race experience op het circuit van Zandvoort. De belangstelling voor de incentive was zeer groot. Op 21 mei gingen de remmen los voor de eerste groep deelnemers.
Racen met Yes!Na de spaaractie voor professionele Nespressomachines was het volgens Yes Telecom tijd voor actie. De incentives van Yes dienen als beloning voor mooie prestaties en als extra motivator. Business Partners van Yes Telecom ontvingen in de afgelopen maanden punten bij elk aangesloten product uit het Yes-portfolio. Zowel de standaard spraakabonnementen, data-abonnementen als bundels uit het Yes-portfolio leverden spaarpunten op. Hiermee kon er gespaard worden voor een spectaculaire middag, op het circuit van Zandvoort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2563730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.