Managed hosting door True

Allied Telesyn annonceert 10 Gigabit-strategie

 

Presentatie 10-Gigabit Ethernet-module voor SwitchBlade en planning additionele producten tijdens CeBIT.

Allied Telesyn, leverancier van netwerkoplossingen, presenteert zijn nieuwe 10-Gigabit Ethernet-strategie op CeBIT 2004. De eerste 10-Gibabit Ethernet-module wordt in de komende maanden toegevoegd aan de SwitchBlade multi-layer modulaire switches. Daaropvolgend wordt de enorme potentie van deze technologie ondersteund met een aantal nieuwe, additionele producten.

10-Gigabit Ethernet met datasnelheden tot 10 miljard bits per seconde heeft alles in zich om de nieuwe netwerkstandaard te worden. Op dit moment zijn de meeste Local Area Networks (LAN’s) op Ethernet gebaseerd. Ethernet-technologie biedt tien keer betere prestaties, lagere kosten per poort, efficiënter beheer en eenvoudiger installatie. 10-Gigabit Ethernet is veel kosteneffectiever bij het verplaatsen van data via backbone-verbindingen tussen netwerken en biedt tegelijkertijd end-to-end consistentie.

Volgens marktkenners zijn er verschillende redenen waarom 10-Gigabit Ethernet in opkomst is. Veel bedrijven worden geconfronteerd met een grotere behoefte aan CPU-kracht en moeten hun netwerk-backbones aanpassen om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende hoeveelheid netwerkverkeer. In combinatie met onderwerpen als de groei van serverparken, grid-computing en backup-centra kijken bedrijven zeer kritisch naar de schaalbaarheid van hun infrastructuur.

In de markt voor operators vindt een verschuiving naar ’triple-play’-diensten plaats, toename van de MAN-activiteiten, breedbandintegratie en een toename in de vraag naar gelaagde breedbanddiensten. Deze ontwikkelingen stimuleren de vraag naar 10-Gigabit Ethernet-technologie.
Voor meer productinformatie kunt u contact opnemen met uw locale contactpersoon of de Allied Telesyn-stand (Hall 13, stand C25) op CeBIT bezoeken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/255285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.