Managed hosting door True

3Com laat bedrijven gratis kennismaken met IP Telefonie

 

3Com is gestart met een grote campagne om bedrijven gratis kennis te laten maken met ip-telefonie.

Bedrijven kunnen voor enkele weken op proef een complete IP Telefonie configuratie aanvragen en uitproberen en krijgen bovendien een Wireless Access Point cadeau.

Casper Idsinga, technical manager Benelux: 'We willen met deze actie een aantal vooroordelen over ip-telefonie uit de wereld helpen. Veel mensen hebben het idee dat zo’n oplossing duur en complex is en bovendien van onvolwassen technologie gebruik maakt en te weinig functionaliteit biedt. De beste manier om het tegendeel aan te tonen, is ervaring op te laten doen.'

Samen met partner Fujitsu Services wordt bij bedrijven in enkele uren een volledig werkende 3Com SuperStack 3 NBX IP-centrale en een 3Com SuperStack 3 Switch 4400 met Power over Ethernet geïnstalleerd en opgeleverd voor vijf tot tien gebruikers. Er kan enkele weken gebruik gemaakt worden van dit systeem, waarna een evaluatie volgt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/254742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.