Managed hosting door True

Vanco van de beurs en zonder directeur

 

De Britse virtuele netwerkoperator Vanco is van de Londense beurs gehaald en zijn topman Alan Timpany heeft per omgaande ontslag genomen. Het bedrijf wordt momenteel doorgelicht door de Britse beurswaakhond.

De rust bij virtuele netwerkoperator Vanco is nog niet weergekeerd. Nu ligt het bedrijf onder de loep van de Britse beurswaakhond, die twijfels heeft bij de jaarcijfers en een lening. Het onderzoek spits zich toe op de financiële situatie van de operator. Vanco zou een nieuwe lening zijn aangegaan, waardoor de onderneming onder de kredietfaciliteit van omgerekend 156 miljoen euro gedaald is.

Het aandeel Vanco kan inmiddels niet meer worden verhandeld aan de Londense beurs. Bovendien heeft oprichter en ceo Alan Timpany onmiddellijk ontslag genomen. Eind maart was er al een flinke reorganisatie waarbij onder meer het Belgisch kantoor drastisch werd afgeslankt en de afdelingen finance, backoffice en operations werden overgezet naar de Nederlandse vestiging op Schiphol-Rijk.

Vanco is een virtuele operator en biedt dus diensten aan op basis van het netwerk van andere operatoren zoals BT, Colt, Verizon, Belgacom en Telenet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2546174). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.