Managed hosting door True

TechAccess wordt distributeur voor Alcatel-Lucent

 

Alcatel-Lucent heeft TechAccess benoemd tot Master Distributor voor Nederland. TechAccess is een relatief nieuwe partij op de Nederlandse markt, die zich nadrukkelijk wil profileren als value-added distributeur.

TechAccess gaat zich als Master Distributor van Alcatel-Lucent richten op de dienstverlening aan resellers van het IP-portfolio van Alcatel-Lucent. Daarbij gaat het om de combinatie van producten met brede dienstverlening.

De twee bedrijven gaan zich in eerste instantie vooral richten op het creëren en leveren van IP-infrastructuur als fundament voor totale unified communications-oplossingen (uc).

De trend richting uc brengt de transformatie naar IP-communicatie in een stroomversnelling. Veranderingen in producten en technologieën volgen elkaar snel op en van IT resellers wordt een steeds bredere kennis vereist. Om klanten goed te ondersteunen bij het ontwikkelen van de juiste infrastructuren, moeten resellers niet alleen kijken naar de logistiek van hun distributeur. Ook technische kennis en projectervaring zijn van groot belang. Met een uitgebreid dienstenpakket ondersteunt TechAccess zijn resellers gedurende het gehele verkooptraject.

TechAccess gaat uitgebreid investeren in kennis van het dataportfolio van Alcatel-Lucent, dat exclusief door TechAccess is gekozen als basis voor zijn LAN/switching-oplossingen. Beide bedrijven starten met IP-dataoplossingen en beveiliging. In een later stadium zullen zij Voice over IP en IP-applicaties toevoegen aan het portfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2545823). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.