Managed hosting door True

ZyXEL & ICM Performance kondigen partnerschap

 

ZyXEL & ICM Performance kondigen vandaag een nieuw partnerschap aan voor de contact center markt.

De eerste gezamenlijke oplossingen worden getoond op de TCD 2008 Contactcenter Vakbeurs (22-24 April Jaarbeurs Utrecht). Dit partnerschap combineert de kracht van ZyXEL's IP communicatieplatform met de kennis en ervaring van ICM Performance's Contact Center oplossingen.

"ZyXEL heeft zich ten doel gesteld om een sterk value added partner kanaal op te bouwen. Wij zijn dan ook zeer verheugd met dit strategisch partnerschap" aldus Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux. "Onze klanten kunnen nu profiteren van de kosten effectieve IP communicatie oplossingen met een gespecialiseerde partner die de volledige capaciteit en alle mogelijkheden ervan ten volle kan benutten."

ICM Performance wordt ZyXEL's preffered partner voor de contact center markt, en zal exclusief met ZyXEL's producten werken.

"ICM performance is een marktleider in de contact center markt dankzij een goed begrip van de business" zegt Leon James, Director of Marketing van ZyXEL Benelux. "We zijn er trots op dat een partner met zulke kennis en ervaring exclusief voor ZYXEL kiest. Het geeft goed de kwalitet van onze producten weer."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2516944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.