Managed hosting door True

ZyXEL trekt meer bezoekers naar zijn website

 

ZyXEL heeft bekend gemaakt dat het zijn strategie aanpast en naast het bestaande verkoopkanaal in de Benelux ook e-tailers actief gaat benaderen.

Deze beslissing is genomen vanwege het enorme succes van haar website. Het aantal unieke bezoekers aan de zyxel.nl website is in korte tijd met 80 procent toegenomen. Daarnaast begeeft ZyXEL zich de afgelopen maanden gepositioneerd rond plaats 50 in de IceCat vendor top 50 populariteits index.

"ZyXEL is zeer verheugd met het resultaat van haar online activiteiten en zoekt nu naar manieren om het gestegen aantal bezoekers om te zetten in stijgende verkopen" aldus Leon James, Director of Marketing & Partner Programs. "E-tailers krijgen dus ook toegang tot hoogwaardige producten tegen consumenten prijzen".

ZyXEL introduceert komende week haar nieuwe Homeplug consumenten producten in de Benelux. Deze producten geven iedereen plug & play netwerken via het stopcontact. In de introductieperiode levert ZyXEL deze producten exclusief via het e-tail kanaal, en ook overige consumenten producten zullen op deze manier in de markt geïntroduceerd worden. Daarvoor zoekt ZyXEL dan ook actief naar e-tail partners. Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen via sales@zyxel.nl voor meer informatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2467801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.