Managed hosting door True

Samenwerking Samsung en Nuance Mobile

 

Nuance Communications leverancier van spraak- en beeldoplossingen maakt een meerjarenovereenkomst met Samsung Electronics bekend.

De overeenkomst betekent een continuering en uitbreiding van het gebruik van Nuance Mobile-applicaties. Dankzij de Nuance-spraakoplossingen voor mobiele toestellen kunnen Samsung-klanten hun mobiele telefoons, applicaties en diensten nog eenvoudiger en beter bedienen.

De mondiale licentieovereenkomst omvat de Nuance-spraakdiensten en interfaces VSuite, Vocalizer en VoiceMode. Deze worden standaard geleverd op meer dan 160 Samsung-modellen. De Nuance-producten worden ook gebundeld met de meest verkochte Samsung-toestellen, zoals de SCH-U340 en SPH-M300, die verkrijgbaar zijn via Verizon en Sprint. De nieuwe overeenkomst met Samsung omvat ook tekst-naar-spraak oplossingen, om bijvoorbeeld tekstberichten hardop voor te lezen.

VSuite is de veelgebruikte spraakbesturingsoplossing van Nuance die het mogelijk maakt om de functies van een mobiel toestel handsfree te gebruiken, met slechts één druk op een toets en een spraakcommando. Wie op zijn mobieltje eenvoudiger en sneller tekst wil invoeren, gebruikt de spraak-naar-tekst oplossing VoiceMode. Het volstaat om in een applicatie op een toets te drukken en de woorden en zinnen op een natuurlijke en ononderbroken manier in te spreken.

"Samsung is een toonaangevende, innoverende leverancier van mobiele toestellen," verklaarde Michael Thompson, General Manager van de Nuance Business Unit Mobile Search, Communications and Handsets. "Nuance en Samsung zijn vastbesloten om gebruikers van mobiele telefoons voortdurend meer gemak te bieden met een eenvoudige, veilige en comfortabele interface. Door de Nuance VSuite op grotere schaal in zijn toestellen te integreren, geeft Samsung de gebruikers nog sneller en eenvoudiger toegang tot geavanceerde mobiele applicaties en het telefoonbestand."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2452991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.