Managed hosting door True

KPN werkt samen met Belgisch softwarebedrijf

 

KPN heeft een samenwerking gesloten met het Belgische Artilium. De software van Artilium maakt het mogelijk voor derden software aan te bieden op het mobiele netwerk van KPN.

KPN gaat samenwerken met het Belgische Artilium, dat software ontwikkelt voor mobiele operators. De software van Artilium maakt het voor derden mogelijk toepassingen aan te bieden op het netwerk van KPN.

Stan Miller, algemeen directeur van KPN Mobile International: "We kunnen ons netwerk openstellen voor groepen softwareontwikkelaars en op die manier een grote verscheidenheid aan diensten aanbieden die personalisering en interactiviteit voor de abonnee mogelijk maken."

Microsoft platform

Artilium maakt de applicatie Real-Time Architecture (ARTA) for Connected Mobile Services. Met deze software kunnen snel nieuwe mobiele toepassingen worden ontworpen die dan als diensten worden aangeboden. Artilium ontwierp en ontwikkelde ARTA op het Microsoft platform.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2440083). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.