Managed hosting door True

Samenwerking innovaphone en Ascom

 

Na een jarenlange partnerschap op het gebied van productontwikkeling hebben innovaphone AG en Ascom Wireless Solutions een verstrekkende salesovereenkomst voor negen Europese landen gesloten.

Ascom Wireless Solutions, met hoofdkantoor in het Zweedse Göteborg, is de servicedivisie van Ascom AG, een leverancier van Wireless Communicatieoplossingen. De verkooporganisaties van Ascom Wireless kunnen nu, als global reseller, hun klanten het complete innovaphone productportfolio aanbieden.
Overeenkomstig de nieuwe globale partnerovereenkomst zal de samenwerking tussen Ascom en innovaphone op verschillende niveaus tot uitdrukking komen: zowel op het gebied van ontwikkeling en productie als op salesgebied. Ascom zal de IP-telefonieoplossingen van innovaphone opnemen in haar assortiment. Konstantin Kruse, Europees Sales Manager van innovaphone, ziet de samenwerking voor beide ondernemingen als een belangrijke stap voorwaarts in de Europese expansie. Een voordeel van de samenwerking is volgens Kruse de mogelijkheid tot een snellere en efficiëntere productontwikkeling te komen. Naast Nederland en België heeft de overeenkomst betrekking op de volgende landen: Het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken.
Dahn Jubell, directeur Direct Sales Channels van Ascom benadrukt de strategische waarde van de samenwerking: "Dankzij de unieke schaalbaarheid van de IP telefonie-oplossingen van innovaphone kunnen zowel kleine als zeer grootschalige scenario's moeiteloos worden gerealiseerd. Wij maken gebruik van flexibele en open netwerkarchitecturen. innovaphone levert ons nagenoeg onbegrensde mogelijkheden om aan de behoeftes van onze klanten, hoe klein of groot ook, te voldoen."

De technische medewerkers van Ascom zullen voortaan in het innovaphone trainingscentrum worden opgeleid op het gebied van de innovaphone producten met als doel de kwalificatie "innovaphone Certified Engineer" (iCE) te behalen. Ook de sales en presales-medewerkers van Ascom zullen speciale cursussen gaan volgen. De Ascom verkooporganisaties zullen direct worden ondersteund door de sales-, presales- en postsales afdelingen van innovaphone.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2379109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.