Managed hosting door True

VoiceCyber en Avaya in actie voor resellers

 

VoiceCyber start samen met ondersteuning van Avaya commerciële acties om hun resellers aan meer omzet te helpen.

Om de verkoop van hun resellers te stimuleren start VoiceCyber volgende week met commerciële acties waarbij hun resellers extra omzet kunnen genereren. Deze acties worden door Avaya ondersteund. De actie zal zich in eerste instantie richten op met name de Avaya IP Office lijn en de VoiceCyber VCLog ISDN-30 en VoIP voicelogging systemen voor het MKB. Deze acties zullen zij, met de resellers die daarvoor geïnteresseerd zijn, in héél 2008 voeren. Kernwoord bij deze actie is AFS, Avaya Financial Services. VoiceCyber en Avaya initiëren en supporten deze actie omdat resellers van beide bedrijven hier om gevraagd hebben.

Avaya Financial Services
Het betreft een nieuwe financieringsbenadering om partners en resellers van Avaya en VoiceCyber te helpen bij het overwinnen van financiële bezwaren bij aanschaf, zodat zij aan hun klanten de technologie kunnen aanbieden die aan hun zakelijke behoeften voldoet. 0% Financiering wordt aangeboden door Avaya Financial Services (AFS) en is speciaal bestemd voor de toonaangevende Avaya IP Office 500-telefonietoestellen met VoiceMail Pro en de VCLog ISDN en VoIP voicelogging systemen. Meer informatie over AFS is op te vragen bij Ronald Vervest, Avaya Nederland, of Jeff Scipio, VoiceCyber.

Jeff Scipio, directeur bij VoiceCyber: "Voicelogging oplossingen (het opnemen van telefoongesprekken) wordt van oudsher ingezet bij financiële instellingen en in de contact- en callcenter branche. Dit zijn nu ook net segmenten waarbij Avaya sterk vertegenwoordigd is met haar IP Office en Communication Manager lijn. Als gevolg hiervan hebben werken wij veelal met dezelfde partners en resellers. Met de connectie tussen onze VCLog voicelogging apparatuur en de oplossingen van Avaya hebben we uitstekende connectie. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een VCLog VoIP voicelogging geïmplementeerd in een volledig ASP model bij een financiële instelling. Deze klant maakt gebruik van de Avaya Communication Manager waarbij wij bijna 150 Avaya VoIP telefoontoestellen loggen. Door samen met Avaya nu onze resellers te voorzien van ondersteunende commerciële acties verwachten wij extra omzet voor onze partners en resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2378877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.