Managed hosting door True

Siemens lanceert OpenScape Video

 

Siemens Enterprise Communications introduceert OpenScape Video, een geïntegreerde oplossing voor videoconferenties die HD-video, desktop PC-video, spraak- en aanwezigheidsfunctionaliteiten bundelt in een communicatieomgeving.

Dankzij het nieuwe Siemens-aanbod van HD video-eindpunten is het volgens de leverancier makkelijker dan ooit voor elke medewerker van de organisatie hoogwaardige functies voor videoconferenties te voorzien. Zo worden ondernemingen bovendien gesteund in hun streven de reiskosten terug te schroeven en Co2-emissies te beperken. Door middel van functies voor geïntegreerde videoconferenties kan iedereen in de onderneming gebruik maken van dezelfde communicatie- en samenwerkingsinfrastructuur, zodat de voordelen van videocommunicatie veel verder reiken dan de enkele conferentieruimten en -gebruikers die door de meeste traditionele systemen worden voorzien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2372364). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.