Managed hosting door True

Samenwerking VoiceCyber en CPSharing

 

VoiceCyber Europe, de exclusieve distributeur voor VCLog voicelogging en screen recording systemen in EMEA, en CPSharing zijn een strategische samenwerking aangegaan

Deze is gericht op het installeren van de VCLog VoIP voicelogging systemen in ASP omgevingen met intelligente koppelingen naar CRM systemen, databases en callcenter applicaties. VoiceCyber Europe heeft voor CPSharing gekozen vanwege de strategie om multifunctionele (VoIP-) voicelogging oplossingen intelligent te gaan integreren met andere bedrijfsapplicaties. Voor VoiceCyber Europe resulteert de nieuwe samenwerking hiermee in een belangrijke toegevoegde waarde om voicelogging op Europese schaal in een geïntegreerde omgeving aan te bieden.
Jeff Scipio, Executive Director bij VoiceCyber Europe: Klanten zijn steeds minder geïnteresseerd in de goedkoopste voicelogging oplossingen, maar steeds meer in de bijdrage die deze apparatuur levert aan het hun totale bedrijfsvoering. De voicelogging oplossingen van VoiceCyber, tezamen met de door VoiceCyber zelf ontwikkelde VoIP voicelogging en screen recording software, bieden intelligentere mogelijkheden om voicelogging in bijvoorbeeld een ASP model te kunnen verwerken. Dit gaat duidelijk verder dan het leveren van alleen maar een stand-alone voiceloggers. Daarom gaan wij samen met CPSharing de integratie van voicelogging oplossingen met andere bedrijfsapplicaties intelligenter maken".
Johan van Oostveen, COO bij CPSharing: CPSharing is een onafhankelijke onderneming die zich richt op totale ondersteuning voor organisaties die voor hun dagelijkse activiteiten afhankelijk zijn van een probleemloze communicatie en betrouwbare informatie. Met meer dan 40 specialisten beschikken we over een schat aan kennis en ervaring op technologisch gebied. Hiermee zijn we optimaal in staat onze klanten end-to-end te ondersteunen bij uitdagingen

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2360476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.