Managed hosting door True

Omnitron zoekt telecom partners

 

Carrier ethernet speler Omnitron, leverancier voor Fibre to the edge netwerken, nestelt zich in Europa. Het bedrijf zoekt voor de Nederlandse markt partners die de telecom oplossingen willen verkopen.

Dit zegt ceo Arie Goldberg in gesprek met Channelweb. `We zoeken partners die veel kennis hebben van telecomoplossingen aan de overheid, grootzakelijke bedrijven en service providers." In Nederland gebruikt de NAVO afdeling de oplossingen van Omnitron. Het bedrijf levert fiber access media converters, network interface devices (NIDs) en switches voor service providers en bedrijfsnetwerken. Hierdoor kunnen ze ethernet netwerkdiensten bieden, zoals voip, internet, business services. Goldberg: "Met onze oplossingen spelen we in op de NID markt met het product iConverter. In markt voor fiber access media converters leveren de producten FlexPoint en miConverter. Ook leveren we Snmp netwerk management software."
Meer info:http://www.omnitron-systems.com/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2344335). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.