Managed hosting door True

Peter R. de Vries en Excitor zetten DME op de kaart

 

Excitor, aanbieder van DME push-e-mail en mobile device management, heeft samen met Peter R. de Vries furore gemaakt op het Nationaal Mobility Event 2008.

Ruim 200 bezoekers waren aanwezig bij de presentatie van Peter R. de Vries in samenwerking met Excitor. Excitor heeft op deze wijze de aandacht proberen te vestigen op de risico's van mobiel werken.

Tijdens het Nationaal Mobility Event 2008 is maar weer eens gebleken dat veilig mobiel werken geen hype is, maar een noodzaak. De verkoop van mobiele apparaten is het afgelopen jaar boven de verkoop van computers en laptops uitgestegen. Echter door deze toename en met de huidige geavanceerde functionaliteiten en technieken vormen mobiele apparaten een nieuwe toegangsdeur tot het corporate netwerk en nemen de beveiligingsrisico's toe. Daarbij staat voorop dat juist in de privacygevoelige financiële dienstverlening deze gevoelige informatie optimaal beveiligd moeten kunnen worden tegen ongeautoriseerd en onrechtmatig gebruik, bijvoorbeeld bij verlies, diefstal en/of reparatie. Peter R. de Vries legde hierbij uit dat het uitlekken van bedrijfsgevoelige informatie tot desastreuze gevolgen kan leiden voor ondernemingen.

Excitor biedt aansluitend een totaaloplossing voor mobiele veiligheid, DME, die de balans garandeert tussen flexibiliteit voor de gebruiker en een beveiligd corporate netwerk.

Tijdens het evenement maakten deelnemers kans op 5 gratis DME-testlicenties om hen zo nader kennis te laten maken met DME, een totaaloplossing waarbij push-e-mail en PIM-synchronisatie (kalender, contacten, to do's) worden gecombineerd met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten.

DME heeft een aaantal partners. Zo is SIT uit Leiden gold partner van DME en hebben een penetratie marketing campagne voor de financiële sector gemaakt met ze. Patrick Louwe, managing director van SIT zegt: "In de financiële sector zijn wij al erg bekend vanuit onze Avaya en IBM producten. Maar de DME Excitor producten vullen een gat waar de andere security producenten het laten vallen en de security ketting is binnen een organisatie zo sterk als de zwakste schakel."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2340857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.