Managed hosting door True

Yes Telecom netwerkevent voor zakelijke reseller

 

Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt, organiseert 10 maart wederom "Dé Yes Business Borrel", dit keer in "De Glazen Ruimte" te Maarssen.

Het netwerkevent is altijd druk bezocht en bedoeld om de Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties van Yes Telecom bij elkaar te brengen. Tijdens het event worden dit jaar tevens de Yes Awards uitgereikt. Top ondernemer Annemarie van Gaal (o.a. bekend van het TV programma Dragon's Den) zal de Yes Awards uitreiken. Verder zal de winnares van o.a. de World Music Award voor Best Dutch Artist 2003 en BMI POP Award 2004, Do, optreden en is er Life Cooking door de bekende top kok Ramon Beuk. Ook zijn nagenoeg alle fabrikanten van zakelijke mobiele telefoons met hun nieuwste producten vertegenwoordigd. Het event is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Dé Yes Business Borrel 2008
Dé Yes Business Borrel is een jaarlijks terugkerend event. Door het succes en de grote belangstelling vorig jaar, is het event de unieke locatie, Het Witte Huis te Loosdrecht, ontgroeid. Dit jaar is er gekozen voor een grotere locatie in Maarssen, te weten: De Glazen Ruimte. Een zeer moderne en sfeervolle locatie die minstens 200 zakelijke dealers/resellers alle mogelijkheid biedt om te netwerken. Wederom zal het event alleen toegankelijk zijn voor genodigden die in het bezit zijn van een persoonlijke en bevestigde uitnodiging.

Exclusief programma
De Yes Telecom Awards worden dit jaar uitgereikt door niemand minder dan Annemarie van Gaal. Een van de meest succesvolle ondernemers van dit moment. Annemarie was o.a. directeur van de Telegraaf Uitgeverij Group en is medeoprichtster van een van de grootste buitenlandse uitgeverijen (met o.a bladen als Elle, Cosmopolitan, Playboy en Men´s Health). Velen zullen haar ook kennen van het KRO programma Dragons' Den. Daarnaast staat de genodigden een culinaire beleving te wachten (uit de keuken van de bekende kok Ramon Beuk) én een life performance van top artiste Do. Do scoorde vele hits over de hele wereld en zij werd o.a. onderscheiden met een 2004 BMI Pop-Award in Los Angeles. Daarnaast zullen nagenoeg alle mobiele fabrikanten van zakelijke mobiele telefoons vertegenwoordigd zijn.

Yes Awards 2007
Yes Awards worden uitgereikt aan de best presterende Business Partners. Elke Business Partner van Yes Telecom maakt kans op een Yes Award. De zes categorieën van de Yes Awards 2007 zijn:
• Growth
• Highest conversion
• Best sim card
• Best new entry
• Best customer volume performance
• Best overall volume performance

Informatie over de nieuwste marktontwikkelingen
Op de locatie zullen dit jaar infocorners te vinden zijn van fabrikanten Option, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Plantronics, HTC, BlackBerry, software ontwikkelaar GPXS en distributeur Brightpoint. Aan een ieder, die daar interesse in heeft, wordt de mogelijkheid geboden informatie in te winnen over actuele en toekomstige zakelijke producten en diensten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2337393). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.