Managed hosting door True

Product: HiPath OpenOffice ME

 

Siemens introduceert een alles-in-één communicatieoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. HiPath OpenOffice ME garandeert volgens de ontwikkelaar optimale bereikbaarheid.

Contact houden met klanten en collega's in de snel veranderende en mobiele wereld van vandaag: het kan midden- en kleinbedrijven heel wat kosten. Ook kan een inefficiënt communicatiesysteem leiden tot tijdverlies, gemiste kansen en ergernis bij klanten en medewerkers. Siemens Enterprise Communications helpt volgens de producent het midden- en kleinbedrijf (mkb) om deze problemen op te lossen.

HiPath OpenOffice ME is specifiek bedoeld voor bedrijven met twintig tot 150 medewerkers, die op zoek zijn naar veelzijdige applicaties, aanwezigheids- en mobiliteitsopties en een communicatiesysteem, dat met één server werkt. Uit pilots met verschillende bedrijven bleek dat de productiviteit aanzienlijk werd verhoogd, medewerkers en klanten tevredener waren, de omzetkansen waren verbeterd en de bedrijfskosten waren gedaald. De oplossing biedt niet alleen een opvallende Return on Investment voor een aantrekkelijke prijs; ze is ook makkelijk te installeren in een paar uur, zonder bijkomende servers, applicaties of accessoires.

Appliance-architectuur

Een opvallend aspect aan de HiPath OpenOffice ME is de zogeheten ‘appliance'-architectuur: alle voorgeconfigureerde toepassingen worden geleverd in één hardware-platform dat makkelijk kan worden geïnstalleerd en dat perfect aansluit bij de behoeften van het mkb-segment. Bij elke gebruikerslicentie hoort het Siemens OpenScape Office pakket voor geïntegreerde communicatie. Dit speciaal voor het mkb ontwikkelde pakket biedt naast een aantal standaard functies ook informatie over de aanwezigheid van andere gebruikers. Bovendien kunnen op de HiPath OpenOffice ME draadloze HiPath-accespoints aangesloten worden en - bij grotere wlan-installaties - de HiPath Wireless C20 Controller. Zo kunnen ondernemingen zelf bepalen of ze voor hun spraak- en dataverkeer vaste of draadloze netwerkverbindingen willen hebben.

Verder ingebouwde functies in HiPath OpenOffice ME zijn bijvoorbeeld conferentiebeheer volgens ‘drag and drop' principe, Microsoft Outlook plug-in, mobiliteit, oproepenlijst, postvak spraak- en faxberichten, virtuele persoonlijke assistent, live oproepopname en oproepmogelijkheid vanuit elke willekeurige toepassing.
http://www.siemens.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2329011). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.