Managed hosting door True

'TechAccess is open for Business'

 

De nieuwe distributeur TechAccess is 'open for business'. Het bedrijf distribueert oplossingen voor networking, storage, security en VoIP. Dit zegt directeur Berry van Waayenburg.

De organisatie bestaat uit een binnen- en buitendienst sales team, ondersteund door ervaren engineers, consultants en trainers. Het management van TechAccess wordt gevormd door een aantal bekende mensen uit de distributiemarkt. Dit zijn respectievelijk Berry van Waayenburg, Gilbert de Rijke en Kees Smulders. Zij zijn afkomstig van Acal Nederland en hebben een lange staat van dienst in de distributie van Network- en Security technologie. TechAccess is een IT distributeur van nieuwe technologieën en levert deze producten alleen via wederverkopers.

TechAccess richt zich met name op vier groeimarken: te beginnen met networking en security en later ook op VoIP en storage, gecombineerd met toegevoegde waarde diensten, zoals pre-sales support, training, installatie, consultancy maar ook leadgeneratie (telemarketing) voor het kanaal. 

Technologieën die verkocht worden zijn onder andere intrusion prevention, wireless (security), vulnerability assessment tools, High-end Networking, Load Balancing en WDM oplossingen. Ook managed diensten op gebied van on-line back-up en web scanning zijn belangrijke speerpunten.
Op dit moment vertegenwoordigen wij de volgende merken.
Aruba Networks, BackupAgent, Beyond Security, Denyall, Exinda Networks, Foundry Networks, Infoblox, Kaspersky, MRV, Scansafe en TippingPoint.
Met een aantal andere fabrikanten lopen nog onderhandelingen die we in de komende weken hopen af te ronden.

Alles bij TechAccess draait volgens van Waayenburg om het toegankelijk maken van technologie. Geen automatische telefoon beantwoorders, maar direct toegang tot mensen met kennis. Geen distributeur die het alleen moet hebben van logistiek, maar een distributeur die lokaal opereert en flexibel is. Die pre- en after sales waarde toevoegt, en die ook werkelijk zijn portfolio "verkoopt".

Directe aanleiding voor het starten van de onderneming is dat veel zelfstandige specialistische netwerkdistributeurs inmiddels zijn overgenomen door broadline distributeurs. Bij deze broadliners is de aanwezige kennis weggevloeid of in ieder geval moeilijker toegankelijk geworden,zo meent Van Waayenburg. "Hierdoor is er in de markt een vacuüm ontstaan voor een specialistische distributeur die met kennis en diensten waarde kan toevoegen aan het kanaal. Ook bij leveranciers van hoogwaardige Networking en Security oplossingen bestaat een duidelijke behoefte aan een distributeur, die niet alleen een logistieke functie heeft maar ook pre- en post sales support kan bieden aan het kanaal."

Voor meer informatie over de onderneming, de produkten en diensten kunnen resellers terecht op www.techaccess.nl of kunnen ze contact opnemen met Berry van Waayenburg, bereikbaar op 0499-462121 of via email op berryw@techaccess.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2319096). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.