Managed hosting door True

Tim Holzenbosch naar Flying Bytes Mobile

 

Tim Holzenbosch is per 2 januari 2008 in dienst getreden bij Flying Bytes Mobile als dealer manager en trade marketeer.

Holzenbosch werkte eerder voor T-Mobile en is één van de oprichters van een succesvol business to business telemarketingbureau. Daarin is veel ervaring opgedaan in alle vormen van sales en marketing. Flying Bytes Mobile maakt sinds de introductie van RoadJack®, een software programma dat de traditionele werkbon beschikbaar maakt op iedere mobiele telefoon, stormachtige ontwikkelingen door.

Holzenbosch zal de accountmanagers van de distributeur en de dealers van RoadJack® begeleiden en ondersteunen in het sales traject. Flying Bytes Mobile is een snelgroeiende organisatie die zich volledig specialiseert in de automatisering van buitendiensten. Met de introductie van RoadJack® boort Flying Bytes Mobile een brede markt aan: elk bedrijf met buitendienstmedewerkers kan gebruik maken van RoadJack® en daarmee veel tijd en kosten besparen. Tim Holzenbosch is met zijn kennis en ervaring van de markt een goede toevoeging aan het team van Flying Bytes Mobile.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2289011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.