Managed hosting door True

Phi Data koopt ID Link

 

Het Brusselse Phi Data, dat zich bezighoudt met automatische identificatie, datacaptatie en professionele printsystemen, neemt het Bergense ID Link over. Daardoor versterkt Phi Data zijn positie in Wallonië en Noord-Frankrijk.

Ook ID Link houdt zich bezig met oplossingen voor automatische identificatie. Het bedrijf staat vooral sterk in het zuidelijke landsgedeelte, in Noord-Frankrijk en Luxemburg. Phi Data breidt zo weer wat verder uit naar het Zuiden. De Brusselaars hadden al filialen in Luxemburg en Nederland.

De overname van ID Link geeft Phi Data ook meer armslag op het vlak van applicatiesoftwarepakketten en softwareontwikkeling, labelapplicatortoepassingen, stemherkenning- en mobiele applicaties en professionele diensten.

"ID Link was een bekende speler op de markt voor automatische identificatie en datacaptatie", stelt Guy Couder, General Manager België en Luxemburg bij Phi Data, in een persbericht. Bovendien is de bedrijfscultuur van ID Link sterk gelijkend aan de onze. Hun strategische softwareafdeling en aanvullende competenties maakten een overname bijzonder interessant."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2288449). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.