Managed hosting door True

BBned start glasvezelproject Eindhoven

 

BBned gaat een glasvezelnetwerk aanleggen en exploiteren voor Glasvezel Eindhoven. Dit samenwerkingsverband van zes bedrijventerreinen telt honderden bedrijven. Deze samenwerking maakt glasvezel beschikbaar voor het Eindhovense midden- en kleinbedrijf.

Dit is volgens BBned het eerste glasvezelnetwerk in Nederland in eigendom van de gezamenlijke ondernemersverenigingen van de betrokken bedrijventerreinen. Voorheen was glasvezel alleen betaalbaar voor de grootzakelijke markt.

Door gezamenlijk een netwerk aan te leggen komt het nu ook binnen handbereik van het MKB. De bedrijven kunnen door de open aard van het netwerk kiezen voor een glasvezelaansluiting met een keuze uit een ruim assortiment aan dienstenleveranciers.

De bedrijventerreinen vertegenwoordigd in het samenwerkingsverband zijn: De Hurk, Esp, Kapelbeemd, Eindhoven Airport, Flight Forum en Goederendistributiecentrum Acht. Het initiatief voor de aanleg van het glasvezelnetwerk komt van de betreffende ondernemersverenigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2288134). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.