Managed hosting door True

EDPnet actief in Nederland met adsl-netwerken

 

De Belgische Internet Service Provider EDPnet is nu ook actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft net een kantoor in Amsterdan geopend.

In oktober heeft het bedrijf de eerste adsl-abonnementen opgeleverd op het stabiele KPN-netwerk. Directeur Wil Deutz: "Internet kan goedkoper." Naast lage kosten zegt Deutz zich sterk te maken voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.

EDPnet heeft dochterondernemingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Rusland. De internet service provider biedt een breed scala hoogwaardige diensten zoals adsl, adsl2+, sdsl, leased lines, VoIP en inbelverbindingen aan. Daarnaast biedt EDPnet website-hosting, dedicated hosting, co-locatiehosting, streaming, domeinnamen, mobiele telefonie en hardware (modems en routers). Onder het motto: 'stretch the internet' wil EDPnet de mogelijkheden optimaal benutten, zodat internet de klant als een maatpak past.

EDPnet richt zich met scherp geprijsde ADSL-abonnementen vooral op consumenten en de kleinzakelijke markt. Er is een compleet programma dat tegemoet komt aan uiteenlopende wensen. Omdat toegang wordt geboden tot het KPN-netwerk, zijn de gebruikers verzekerd van optimale betrouwbaarheid en een dekking van 99 procent door heel Nederland. Hierbij is geen KPN-abonnement meer nodig. Alle abonnementen zijn inclusief gratis virus- en spamfilter.

Nieuwe hoofdvestiging in Amsterdam
Om de Nederlandse markt optimaal te kunnen bedienen vestigt EDPnet per 1 januari 2008 een ruim kantoor nabij de Amsterdam Arena. De nieuwe, centraal gelegen hoofdvestiging onderstreept de groeistrategie van EDPnet in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2280131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.