Managed hosting door True

Nieuwe sales manager Toshiba Nederland

 

Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, heeft met onmiddellijke ingang Ronald Ravel aangesteld als Sales Manager Nederland.

Ravel was tot nu toe verantwoordelijk voor de afdeling Zakelijke Verkoop bij Toshiba. In zijn nieuwe functie neemt hij tevens de leiding op zich van de verkoop aan de retailmarkt.

Ravel trad in 1991 bij Toshiba in dienst als medewerker van Operations, een afdeling die hij later zou gaan leiden. Daarna werd hij achtereenvolgens Account Manager B2B en Sales Manager B2B. Hij kan dus niet alleen bogen op zestien jaar ervaring binnen alle geledingen van het bedrijf, maar ook op een ruime kennis van het resellerkanaal.

Ravel kijkt uit naar zijn nieuwe functie: "Toshiba is een organisatie met een geweldige uitstraling naar de markt. Onze businesspartners zijn overtuigd van de vele voordelen die samenwerking met Toshiba biedt, terwijl onze gebruikers onze vooraanstaande positie in de markt en de kwaliteit van onze producten waarderen. De notebookmarkt groeit nog steeds zeer snel: in oktober werden in Nederland tweemaal zo veel notebooks verkocht als desktops. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de toekomst van Toshiba er rooskleurig uitziet."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2263012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.