Managed hosting door True

E-werk: T-Mobile maakt vaart met OmniMove

 

Sales promotors van telecomaanbieder T-Mobile leggen het verslag van hun bezoeken direct vast in hun pda. De mobiele crm-formulieren van OmniMove die zij hiervoor gebruiken, zijn genomineerd voor de EwerkAspectprijs van het Ewerkforum.

De sales promotors van T-Mobile bezoeken zo'n acht tot tien klanten op een dag, wat resulteert in een stroom van wekelijks 800 bezoekverslagen. Tot voor kort werden die verslagen op papier ingeleverd. Met formulieren voor de MDA Vario-handcomputers is de efficiëntie van deze mobiele werkers en nauwkeurigheid van hun data flink verbeterd. Bovendien is de nieuwe informatie direct voor iedereen te raadplegen.

De formulieren voor de pda's worden geleverd door OmniMove, een leverancier van de Amerikaanse databaseleverancier Sybase. T-Mobile koos voor OmniMove om de eenvoud en flexibiliteit waarmee formulieren kunnen worden geconfigureerd. De ingevoerde gegevens landen automatisch in SAP crm-systeem. Enkele dagen na het verstrekken van de opdracht konden de sales promotors al met hun pda op pad, zonder een handleiding door te werken of op cursus te gaan.

Genomineerd

Genomineerd voor de Ewerkprijs zijn:
• E-accent (virtueel werkend automatiseringsbedrijf)
• Heling & Partners (reïntegratiebureau)
• Nederlandse Handboog Bond (virtueel werkende sportbond)
Genomineerd voor de voor de E-werkAspectprijs zijn:
• Eminus (e-learning-applicatie)
• KPN (PC Online voor het midden- en kleinbedrijf)
• Omnimove (mobiele formulierenapplicatie op smartphone en pda)

E-werken

Het EwerkForum reikt sinds 1999 jaarlijks twee prijzen uit die erop zijn gericht het plaats- en tijdonafhankelijk werken met behulp van ict (het zogeheten e-werken) in Nederland te bevorderen. Hieronder vallen begrippen als telethuiswerken, televergaderen, video conferencing, mobiel werken en real time collaboration. Het EwerkForum wil hiermee een bijdrage leveren aan het vinden van een oplossing voor maatschappelijke problemen zoals de files.

E-Prijzen

De E-werkprijs is bedoeld voor een Nederlandse onderneming die e-werken voorbeeldig in de bedrijfsvoering heeft opgenomen. De E-werkAspectprijs gaat naar onderzoeken, artikelen, producten of diensten die een waardevolle bijdrage aan de invoering van e-werken leveren. Beide prijzen worden op 14 december uitgereikt tijdens het congres ‘E-work & E-life' in Den Haag.

Jury

De jury van de E-werkprijzen bestaat uit: Arnold Heertje (juryvoorzitter, hoogleraar UvA en lid Raad van Advies EwerkForum), Dorien de Wit (Directeur Organisatieadviesbureau De Beuk, prijswinnaar Telewerkprijs 1999), Kitty de Bruin (voormalig voorzitter en directeur TelewerkForum), Friso van der Meulen (onderzoeker TNO Kwaliteit van Leven), Laurens Linssen (secretaris Informatiebeleid VNO-NCW), Johannes van Bentum (adjunct-hoofdredacteur Computable) en Philip Todd (directeur EwerkForum).
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2253994). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.