Managed hosting door True

Voipro en PINS sluiten distributie-overeenkomst

 

Voipro, leverancier van virtuele telefooncentrale Voi+ en PINS, een hosting en managed services provider in Nederland, hebben een distributie-overeenkomst gesloten.

Voipro breidt hiermee haar distributiekanaal voor de SOHO of klein zakelijke markt aanzienlijk uit. PINS gaat met Voi+ voor het eerst ook telefonie aanbieden als onderdeel van haar Software On Demand-diensten.

Hans Bennink, alliance manager van PINS: "Hosted VoIP is net als online softwarebeheer voor kleine ondernemingen bijzonder aantrekkelijk. Het is dan ook een logische uitbreiding van ons aanbod. Maar stabiliteit van de oplossing is cruciaal. In Voipro hebben we een professionele onderneming gevonden die al een aantal jaren zijn klanten met bewezen techniek van dienst is. De gebruikersvriendelijkheid van Voi+ is in onze eigen test met vlag en wimpel geslaagd en we zien de toekomst met Hosted VoIP dan ook vol vertrouwen tegemoet."

Rob Kurver, algemeen directeur van Voipro: "PINS heeft een indrukwekkend track-record op het gebied van Software On Demand voor kleine ondernemingen. Het is de perfecte partij om Voi+ bij ondernemingen tot 10 werknemers onder de aandacht te brengen en te verkopen. Wij zijn er trots op dat wij samen met PINS hosted telefonie voor de SOHO markt op de kaart kunnen gaan zetten."

De hosted telefonie-oplossing Voi+ is een virtuele telefooncentrale. Ondernemingen worden via hun bestaande breedband- of glasvezelaansluiting aangesloten op de VoIP-server van Voipro en hoeven zo niet in een eigen VoIP-server op locatie te investeren. PINS heeft de functionaliteit van Voi+ in drie verschillende pakketten gebundeld: ‘Light', ‘Basis' en ‘Complete'. Zo kunnen ondernemers de functionaliteit naar behoefte afnemen. Het instappakket biedt de primaire functionaliteit van bellen en gebeld worden. Het basispakket voegt daar ‘groepen', ‘wachtrijen' en ‘conference call' aan toe. Het ‘Complete' pakket omvat daarnaast ook Microsoft Outlook connectie en IP Roaming. In elk pakket wordt voor iedere aansluiting een VoIP telefoon bijgeleverd. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website van PINS (www.pins.nl).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2223171). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.