Managed hosting door True

Avaya legt met SIT focus op midmarket

 

Avaya wil meer van zijn oplossingen aan de midmarket verkopen, onder andere met de Nederlandse business partner SIT. Daarvoor komt Avaya met een speciaal partnerprogramma.

De nieuwe strategie werd bekend gemaakt tijdens de 2008 Avaya EMEA Partner Conference in Parijs. CRN/Channelweb sprak met Patrick Louwe, directeur van ict-dienstverlener SIT uit Leiden. Hij zegt samen met distributeur Westcon de Avaya-oplossingen te gaan verkopen aan bedrijven in de midmarket. Louwe: "Dat zijn bedrijven tussen de 100 en 500 werkplekken. Daar gaat Avaya een extra focus op leggen, omdat daar nog veel meer oplossingen van het bedrijf kan worden afgezet. In de high-end is Avaya sterk en in het mkb levert het de IP Office-oplossing." Op 12 december zal Avaya meer bekend maken ronde nieuwe midmarket strategie, aldus Louwe.

Vanuit Nederland waren er ongeveer tien business partners aanwezig en distributeurs Westcon en TopTel. Daar kregen ze te horen dat Avaya goede zaken doet. In 2007 groeide Avaya 10,8 procent in omzet. De omzet vanuit het kanaal steeg met 20 procent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2211202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.