Managed hosting door True

Avaya verhoogt status tien business partners

Avaya, leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten aan de zakelijke markt, kent een hogere status toe aan tien Business Partners. Avaya bekroont Imtech en Zetacom met de Gold-partnerstatus.

Computer SOS, Forma BV, Heart ICT, IP One, Rocom, Dencom, HIG en Telespectrum krijgen de Silver-partnerstatus. De Avaya Business Partners ontvangen de hogere status vanwege hun toegenomen verkoop van Avaya-oplossingen en de meerwaarde die ze Avaya-klanten bieden, zoals uitstekende kennis en service.

Met het Avaya-partnerprogramma profiteren Business Partners van complete en gestructureerde trainings- en certificeringsprogramma's. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van productkennis en servicemogelijkheden. Daarnaast ondersteunt Avaya partners met raad en daad bij specifieke projecten. Het partnerprogramma kent drie niveau's: Bronze, Silver en Gold. Avaya stimuleert Business Partners in het programma om gezamenlijk strategieën te ontwikkelen voor grote klanten. Dit resulteert in een beter beheer van verkoopresultaten en van prospects. Bovendien evalueert Avaya haar nieuwe programma's continu. Zo zijn Business Partners en klanten van Avaya altijd verzekerd van constante verbetering van producten en diensten.

"Met de verhoging van onze partnerstatus erkent Avaya onze sectorgespecialiseerde kennis. Forma geldt al jarenlang als dé specialist in Avaya-communicatieoplossingen voor de zorg. Niet voor niets heeft Avaya Forma onlangs voor het tweede achtereenvolgende jaar de Avaya Business Care Award toegekend", zegt Arjo van Daalen de Jel, commercieel directeur van Forma BV.

"We hebben begin 2006 uiterst bewust gekozen voor Avaya. De meerwaarde van het Avaya Business Partner-programma was doorslaggevend in onze keuze. Avaya denkt met ons mee over koppelingen van applicaties, passende oplossingen en implementatievraagstukken. Dat waarderen we erg in Avaya. En uit het feit dat we de Silver-status hebben gekregen, blijkt dat de waardering wederzijds is", zegt Victor Jan Leurs, directeur van Computer SOS. "Daarnaast levert Avaya uitstekende oplossingen voor verschillende sectoren. Dat is ideaal voor partners zoals wij, die niet speciaal branchegericht, maar juist oplossingsgericht werken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2172228). © Jaarbeurs IT Media.
?

 
Lees meer over:
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×