Managed hosting door True

Nederlandse Mitel-partners in de prijzen

 

Mitel, leverancier van voice-, video- en dataconvergentie over breedband netwerken, heeft op zijn jaarlijkse EMEA Partnerforum prijzen uitgereikt aan zijn Value Added Resellers, Distributeurs en System Integrators in de EMEA-regio.

HPS ICT & Mobile Solutions, Triple P en CSS Telecom vielen namens Nederland in de prijzen. Terry Matthews, Chairman van Mitel en Don Smith, CEO van Mitel reikten de prijzen uit. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats in Nice, Frankrijk.

HPS ICT & Mobile Solutions won de award voor grootste Mitel Solution Provider van Continentaal Europa, een award voor de Mitel-partner die het meeste omzet genereert in deze regio. HPS ICT & Mobile Solutions haalde diverse grote, complexe Nederlandse projecten binnen in het afgelopen jaar waaronder AKD Prinsen van Wijmen Advocaten, Waterschap De Dommel en GemCC, het Gemeentelijk Computer Centrum voor Appingedam, Loppersum en Delftzijl. Triple P en CSS Telecom eindigden beiden in de top 5 en werden daarvoor ook gehuldigd. Naast de uitreiking van de prijzen, werden de partners op het evenement door het Corporate Management geïnformeerd over Mitel's strategie en visie voor het komend jaar en de stand van zaken van de integratie met Inter-Tel.

Gijs Borsboom, country manager Benelux van Mitel: "Het is uiteraard geweldig om een partner te hebben die zoveel omzet genereert. Volgens ons zit de kracht van HPS ICT & Mobile Solutions vooral in het feit dat zij gekozen hebben om zich te specialiseren op Mitel. Hierdoor heeft HPS zeer verregaande kennis van Mitel en IP-technologie. Dit, gecombineerd met de heldere, nuchtere aanpak die wij al jaren van HPS kennen, zorgt ervoor dat HPS wederom een forse groei heeft doorgemaakt. Maar ook onze partners Triple P en CSS Telecom hebben met de top 5-notering een uitstekende prestatie neergezet. Daar willen we ze graag voor bedanken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2167935). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.