Managed hosting door True

HIG gaat partnership aan met Nokia

 

Onlangs is HIG, specialist op het gebied van mobiel werken, een partnership met Nokia aangegaan in het kader van het Nokia for Business accreditatieprogramma.

Door deze samenwerking wil HIG haar dienstverlening op het gebied van mobiele communicatie verder optimaliseren.

Als lancering van dit partnership waren Nokia en HIG aanwezig tijdens het Heliview Mobile Office congres op 27 september in De Reehorst te Ede. Deze dag was bedoeld om bezoekers op een laagdrempelige en informele manier kennis te laten maken met mobiel werken.

HIG en Nokia zullen hun kennis op het gebied van mobiel werken bundelen om hun relaties nog beter van dienst te zijn. Tijdens het congres presenteerden zij welke mogelijkheden de hedendaagse technologie biedt om elke gebruiker, ongeacht locatie, veilig toegang te verlenen tot de bedrijfsapplicaties en gegevens die men nodig heeft.

"Mobiel werken is niet meer weg te denken uit de huidige zakelijke markt," zegt Jaco Pesschier, Sales Manager bij HIG. "Waar bereikbaarheid vaak al goed geregeld is, wordt het toevoegen van office toepassingen steeds belangrijker alsmede het managen van een dergelijke omgeving. Nokia heeft de visie, focus en oplossingen hiervoor. Samen met de kennis van HIG worden klanten optimaal ondersteund."

"Het partnership met HIG past in ons accreditatieprogramma waarbij we die Partners aansluiten welke een duidelijke toegevoegde waarde betekenen voor onze eindklanten." aldus Nico Van Moorhem, BNL Marketing Manager ES bij Nokia. "De expertise en kennis van HIG dragen zeker bij om ons brede portfolio aan state of the art mobiele producten en services in de markt te promoten en te ondersteunen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2149613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.