Managed hosting door True

Nieuw partnerprogramma voor Netgear-resellers

 

Netgear gaat in de Benelux van start met PowerShift, een partnerprogramma voor resellers. De leverancier van geavanceerde netwerkoplossingen doet dit in samenwerking met LAI, trainingsinstituut voor IT-professionals.

Met het partnerprogramma wil Netgear de kwaliteit van zijn resellersnetwerk verhogen. PowerShift biedt resellers extra korting op inkoopprijzen en ondersteuning bij projecten. De deelnemers aan het programma krijgen een eigen accountmanager, die ondersteuning geeft op het gebied van presales en after sales en voorziet de partners van demo samples en demo units. 

Verder verzorgt LAI - dat ook al voor Apple en HP werkt - in het kader van PowerShift regelmatig product- en salestrainingen. De trainingen zijn gratis voor resellers en worden gegeven op drie verdiepingsniveaus, afhankelijk van de technische kennis van de reseller.

LAI, dat sinds 1987 internationaal trainingen voor IT-professionals verzorgt, is één van de grootste en meest toonaangevende Apple Authorized Training Centers van Europa. Verder verzorgt LAI, als HP Authorized Training Centre, alle trainingen van het HP Certified Professional Programma in Nederland. Daar komen nu dus alle Netgear-trainingen bij, waaronder die van het PowerShift-programma.

"We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking", zegt Ludo van Velzen, Managing Director bij LAI, "en we zijn er vooral trots op dat wij de Netgear-resellers in de Benelux op verschillende gebieden gaan trainen en certificeren, als onderdeel van het PowerShift-partnerprogramma."

Richard Jonker, country manager Benelux bij Netgear, verwacht veel van het partnerprogramma. "Netgear is een sterk groeiend merk", zegt hij. "De nieuwste producten worden door de vakpers goed ontvangen: zowel de Wireless-N routers als de nieuwste networkstorage producten ReadyNAS en Storage Central Turbo"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2145657). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.