Managed hosting door True

APC-MGE en Stulz samen in datacenterkoeling

 

APC-MGE, leverancier van kritische stroom- en koelvoorzieningen gaat samenwerken met Stulz, expert in airconditioners. Gezamenlijk bieden zij een geïntegreerde oplossing voor de koeling van het complete datacenter.

De gezamenlijke oplossing van Stulz en APC-MGE bevat APC's InRow koelingsoplossing, een oplossing die de warmte in het datacenter sneller afvoert vanwege de plaatsing in de rij, aangevuld met de precisie-airconditioners van Stulz. Daardoor ontstaat een complete koelingsoplossing voor het gehele datacenter. Ook komen Stulz en APC-MGE bedrijven tegemoet die te maken hebben met de stijgende energieprijzen gekoppeld aan de hogere prestatie-eisen van het datacenter. De samenwerking gaat van start in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, en wordt vervolgens verder uitgebreid naar een wereldwijde samenwerking.

"Dankzij deze samenwerking kunnen onze klanten nu vertrouwen op één leverancier die tegemoet komt aan alle kritische stroom- en koelingsbehoeften in het datacenter. De klant krijgt dus een oplossing op maat, voor zowel de koeling van de racks als de precisie-airconditioning in de gehele ruimte", zegt Christian Corsin, APC-MGE senior vice president, Enterprise & Systems.

"Onze klanten plukken de vruchten van de kennisvermeerdering door deze samenwerking. Gezamenlijk kunnen we advies geven over elk aspect in de kritische infrastructuur, waarbij we beiden vanuit onze eigen expertise blijven werken. APC-MGE levert de elektrische systemen en gezamenlijk ondersteunen wij de monteurs", zegt Kurt Plötner, wereldwijd directeur product sales en marketing bij Stulz.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2125026). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.