Managed hosting door True

Crane en Westcon herdoopt tot 'Westcon Convergence'

 

Vanaf heden zullen Crane Telecommunications en het label Westcon verder gaan onder een nieuwe naam: 'Westcon Convergence'.

Enkele maanden geleden is bekend geworden dat Westcon Group Crane Telecommunications heeft overgenomen. Onder deze nieuwe naam hebben beide bedrijven hun krachten weten te bundelen en zullen zij de samenwerking aangaan.

Deze acquisitie stelt Westcon Convergence in staat om een breder portfolio van convergentie-, beveiligingsproducten en -oplossingen aan te bieden en haar klanten nog efficiënter te ondersteunen. Focus op support en ondersteuning blijft de belangrijkste factor in de nieuwe organisatie.

Westcon Convergence lanceert tevens haar nieuwe programma ConvergencePoint dat het huidige VoicePoint zal vervangen. Deze naamswijzigingen geven duidelijk blijk van een bredere focus dan alleen spraaktoepassingen. Het programma dekt hierdoor nu oplossingen op het gebied van integratie van Data, Spraak en Video.

‘De gezamenlijke propositie met marktleidende fabrikanten zoals Avaya, Nortel, 3Com, Alcatel-Lucent, Extreme Networks en Packeteer in combinatie met de lijn van "Affinity" producten waaronder Jabra, Plantronics, Quescom, Sony, PowerDsine en Nokia geven Westcon Convergence de mogelijkheid om haar klanten nog beter te helpen de convergentie vraagstukken van eindgebruikers te beantwoorden in meerdere marktsegmenten', aldus Thuur Tonnaer, Managing Director Benelux van Westcon Convergence & Comstor.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2070830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.