Managed hosting door True

Westcon wordt met ReView groot in video

 

Westcon heeft ReView gekocht, en daarmee de rechten om Polycom te distribueren. Bij de acquisitie hoort verder ReViews onderhoudsprogramma Gold Seal. Hiermee krijgt Westcon een sterke basis op gebied van dienstverlening en technische ondersteuning voor videoconferencing solutions. Volgens Amerikaanse onderzoekers Frost & Sullivan zal deze markt in 2009 meer dan 2.5 miljard dollar bedragen.

Anthony Daley, executive vice president en general manager Americas, Westcon Groupt: "Met deze acquisitie is onze positie als Polycom distributeur versterkt. We zijn van plan nieuwe en bestaande resellers te helpen in deze zich snel ontwikkelende marktsector te verder te ontwikkelen."

De aanschaf van ReView is Westcon Groups derde acquisitie tot nu toe dit jaar. In april werd het eigenaar van NOXS, en in mei van Crane Telecommunications, wat Westcon tot Avayas grootste Europese distributeur heeft gemaakt.

Timothy Gelman, voormalig CEO van ReView en nu vice president en general manager van Westcon Group North Amerika. "Als je onze kracht in in IP-based video conferencing producten en diensten combineert met Westcon Groups toegespitste technologie oplossingen en operationele infrastructuur, zie je dat hiert een enorme kans voor resellers ligt."

David Phillips, Polycoms sr vice president wereldwijde sales, voegt toe: "Deze acquisitie is fantastisch nieuws voor Polycom en het convergentiekanaal. Westcon is in een uitstekende positie om collaboratieve videoconferentie oplossingen te leveren. Ook kan deze distributeur kansen oppikken binnen de verschillende technologieën en onderdelen van de markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2054446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.