Managed hosting door True

Partnerovereenkomst tussen Avit en Nokia

 

Avit, reseller van ip-telefonie en andere Cisco-oplossingen voor het smb, is een partnerovereenkomst aangegaan met Nokia.

Avit verkoopt de mobility-oplossingen van Nokia in combinatie met het Cisco Call Manager platform. Ronald Kraanen, directeur van Avit, vertelt: "Wij combineren de oplossingen van Nokia met de Cisco Unified Communications oplossingen. Omdat dit zeer kennisintensief is, zijn wij op dit moment een aantal strategische partner certificeringen met Nokia aan het afronden. We richten ons met Nokia en Cisco op bedrijven vanaf circa 100 tot 1500 werkplekken."

Kraanen zegt verder zeer specifieke verticale oplossingen te leveren, zoals voor de hospitality-branche (hotels) en de onroerendgoedmarkt.

Avit verkoopt grotendeels op Cisco technologie gebaseerde oplossingen en is Cisco IP Communication Avanced gecertificeerd, recent nog uitgeroepen tot Cisco IP Communication Partner van de Benelux. Op kort termijn verwacht Avit de Master IP Communication en de Security speciality van Cisco af te ronden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2019166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Ronald,
Weer een mijplaal met je bedrijf en de volgende komen er alweer aan. Super hoor!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.