Managed hosting door True

Foundry Networks Benelux versterkt team met systems engineer Layer 4/7

 

Foundry Networks, leverancier van hoogwaardige oplossingen voor end-to-end switching, routing en load balancing, heeft Mischa Peters (33) aangesteld als Systems Engineer Layer 4/7. Mischa zal per 15 juni 2007 als productspecialist load balancing de klanten, partners en salesteams in de Benelux en Scandinavië ondersteunen. Foundry Networks speelt daarmee in op de groeiende vraag naar producten voor load balancing. Foundry Networks levert load balancing en application security oplossingen met de ServerIron- en SecureIron productreeksen.

Veel bedrijfskritische processen binnen organisaties zijn netwerk- of webbased. Medewerkers draaien hun financiële applicaties via intranet en maken gelijktijdig intensief gebruik van webdiensten. Om dat voldoende bedrijfszeker en snel te doen zijn load balancing en application security de aangewezen oplossing. Door de applicaties over meerdere apparaten in het netwerk te verdelen, merken gebruikers het niet wanneer één van de apparaten uitvalt: de anderen kunnen de activiteit overnemen. Bovendien beschermt load balancing tegen het toenemende aantal DoS (Denial of Service)- en andere netwerkaanvallen. Mischa neemt bij Foundry Networks het presales traject voor zijn rekening. Hij zorgt dat klanten, partners en salesteams alle informatie ontvangen die ze nodig hebben om een high availability applicatie mogelijk te maken. Aan (potentiële) klanten zal hij demonstraties geven van het productaanbod. “Mijn reden om voor Foundry te kiezen is dat ze kwalitatief uitstekende producten leveren aan internet- en applicatieproviders en aan het (financiële) bedrijfsleven. Vergelijk het met de Mercedessen en BMW’s in de autobranche”, licht Mischa zijn keuze toe. “Ik heb de ambitie om Foundry nog beter op de kaart te zetten in de Benelux en Scandinavië.” Mischa Peters begon zijn carrière in 1995 bij XS4ALL Internet en werkte daar drie jaar als Network Engineer. Vervolgens was hij Senior Systems Engineer voor het EMEA-gebied, allereerst 2,5 jaar bij Lucent Technologies en daarna twee jaar bij CacheFlow. Daarna had hij diverse technische managementfuncties bij Ingrian Networks, CipherTrust en Blue Coat Systems. Op 15 juni begint hij bij Foundry Networks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2012515). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.