Managed hosting door True

Dangaard Mobicall officieel distributeur van Tiptel

 

Dangaard Mobicall is officieel aangesteld als distributeur van Tiptel producten. Dangaard Mobicall zal als distributeur het volledige consumenten portfolio van Tiptel gaan verkopen en ondersteunen.

Volgens een persbericht willen Dangaard  Mobicall en Tiptel hiermee inspelen op de groeiende vraag naar VoIP producten in de markt.

De Tiptel productlijn bestaat - naast internettelefonie producten - uit een breed assortiment telecomproducten, zoals draadloze DECT telefoons, draadgebonden telefoons, telefooncentrales, telefoonbeantwoorders, gespreksopnameapparatuur en draadloze telefoonsystemen. De producten zijn ontwikkeld voor de consumenten- en de zakelijke markt.

Dangaard Mobicall zal Tiptel producten in Nederland leveren via zijn resellerkanaal, waarbij de reseller actief ondersteund zal worden door Dangaard Mobicall en Tiptel als het gaat om het leveren van knowhow, marketing- en sales support.

"Wij zien dat de markt van VoIP producten een absolute groeimarkt is en wij willen in deze markt vooraan blijven lopen. Vanuit die gedachte zien wij in het Tiptel portfolio een hele welkome aanvulling op ons aanbod naar onze resellers. Met Tiptel halen wij een merk in huis met een breed VOIP productportfolio en een - tot nu toe nog voornamelijk - zakelijke footprint. Hier liggen dus duidelijk kansen in retail", aldus Dave Stolk, managing director Dangaard Mobicall.

"Dangaard Mobicall heeft een goede reputatie en heeft bij haar klanten de naam als een van de beste op het vlak van service, productaanbod en prijs-kwaliteitverhouding. Dit sluit goed aan op de filosofie van Tiptel", zegt Cor Heide, directeur van Tiptel. "Ik ben er dan ook van overtuigd dat het Tiptel assortiment een zeer succesvolle uitbreiding gaat worden op het Dangaard Mobicall assortiment".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1984355). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.