Managed hosting door True

Nieuwe sales manager voor AboveNet Nederland

 

Robert Heuvel, voormalig account manager wholesale bij bbned, is overgestapt naar AboveNet Nederland.

AboveNet Nederland, de Nederlandse vertegenwoordiging van AboveNet dat gericht is op IP-transit en co-locatiediensten, heeft haar salesteam versterkt met een nieuwe sales manager. Sinds 1 januari 2004 wordt deze functie vervuld door Robert Heuvel, voormalig account manager wholesale bij bbned.

Heuvel was bij bbned verantwoordelijk voor de verkoop in de ISP- en carriermarkt. Daarvoor werkte hij onder meer als international account manager wholesale internet en technical sales consultant bij GTS/Ebone en KPNQwest.

 

Het AboveNet IP-netwerk biedt beschikbaarheid, schaalbaarheid, prestaties en beheersbaarheid. De volledig optische infrastructuur stelt AboveNet in staat om de hoogste mate van beschikbaarheid en internet response te garanderen, voor zowel lokaal als internationaal verkeer. AboveNet beschikt hiervoor over circa 430 peering overeenkomsten. Dit zijn overeenkomsten waarbij ISP’s afspreken van elkaars backbone gebruik te mogen maken. Hierdoor kunnen klanten profiteren goede prestaties en toegang tot het internet.


Heuvel: 'Ik werk reeds geruime tijd voor diverse ISP’s en DSL providers. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de steeds strenger wordende eisen die gesteld worden. AboveNet heeft de kennis en het netwerk in huis om de vereiste hoogwaardige IP-transit diensten op maat te kunnen aanbieden. Daarnaast worden ook de co-locatie diensten op hetzelfde kwaliteitsniveau vanuit het eigen datacenter in Amsterdam aangeboden. Ik ben er trots op van een dergelijke succesvolle organisatie deel uit te mogen maken.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/197886). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.