Managed hosting door True

Westcon Group voltooit overname van Crane

 

Westcon Group voltooit overname van Crane, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde distributeur van spraak-, data- en convergentie-oplossingen.

Nu de overname is afgerond, voegt Westcon Group aanzienlijke daadkracht toe aan haar Europese convergentie-activiteiten via haar bestaande, sterke relaties met Avaya, Nortel, Alcatel en Mitel, terwijl het bedrijf nieuwe relaties aangaat met leveranciers zoals Samsung en BT Network Services. Crane staat bekend om de adviserende benadering van haar klanten en haar uitmuntende trainings-faciliteiten. Tot de klanten van het bedrijf behoren meer dan 250 resellers, die volledig gericht zijn op convergentie en mobiliteit.
De afronding van deze overname volgde direct op de afronding door de Westcon Group van de overname van NOXS, de vooraanstaande Europese distributeur op het gebied van netwerk- en computerbeveiliging. Nu deze overnames zijn afgerond, zal Westcon de versterking van haar financiële positie en de toegenomen omvang van haar activiteiten in Europa gebruiken om nieuwe mogelijkheden op het gebied van convergentie, veiligheid en mobiliteit, aan zowel nieuwe als haar bestaande klanten aan te kunnen bieden, terwijl tegelijkertijd het bedrijf in Europa de relaties met haar leveranciers verder verruimt en versterkt.
Barry Shakespeare, Executive Vice President van Westcon Group Europe, licht toe: "Bij het beoordelen van een bedrijf voor een mogelijke overname zijn twee van de belangrijkste overwegingen de managementfilosofie van het bedrijf en hun klantgerichtheid geweest. Crane heeft een ongelooflijk trouw klantenbestand ontwikkeld, dat puur gebouwd is op relaties. Hun benadering lijkt sterk op die van ons, zowel wat betreft het denken in oplossingen als de volledige focus op technologie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1965731). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.