Managed hosting door True

innovaphone start nieuw verkoopprogramma

 

Met het innovaphone Authorized Salespartner- (iAS-) partnerprogramma introduceert innovaphone een nieuw partnerprogramma dat het gespecialiseerde firma's mogelijk maakt zonder veel investeringen en inspanningen ip-telefonieoplossingen in hun assortiment op te nemen. Het iAS-programma is een aanvulling op het reeds geïntroduceerde iAR- (innovaphone Authorized Reseller-) programma.

Het iAS-programma is bedoeld voor systeemhuizen en resellers die zonder veel financiële middelen en persoonlijke inzet willen instappen in de wereld van de professionele ip-telefonie. De toekomstige innovaphone Authorized Salespartner worden door de distributeurs Tiptel en Com8 geschoold en begeleid. Er zijn speciale trainingsprogramma's voor zowel sales- als technische medewerkers. Beide trainingen zijn in één dag af te ronden waarna de deelnemers kleinere, eenvoudige installaties zelfstandig kunnen uitvoeren. Om gecompliceerdere projecten te kunnen realiseren, zoals implementaties van oplossingen met een genuanceerd redundantieconcept of wanneer het gaat om ondernemingen met meerdere vestigingen kunt u uw innovaphone distributeur om projectondersteuning vragen. Mocht u zelf ook meer ingewikkelde installaties willen uitvoeren kunt u besluiten zich verder te specialiseren en iAR-partner te worden.

De toekomstige iAS-partners krijgen de beschikking over een demopakket dat alle componten van een volwaardige ip-telefonie-oplossing bevat.

Gerd Hornig, senior executive president sales bij innovaphone legt uit dat dit sales-offensief 'een respons is op het zich veranderende telecommunicatielandschap'. "Ook systeemhuizen, wiens corebusiness nog geen ip-telefonie omvat, hebben hiermee de mogelijkheid op eenvoudig wijze in te stappen in de ip-telefonie wereld. Met het iAS-programma anticiperen we op de toenemende vraag van kleine en middelgrote ondernemingen", aldus Hornig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1963205). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.