Managed hosting door True

Sims en Nortel sluiten WEEE-overeenkomst

 

Sims Recycling Solutions, een afdeling van Sims Group, recycler van metaal en elektronische apparatuur, werd door Nortel uitgekozen als strategische Europese partner voor het recycleren van Nortel's afgedankte elektronische apparatuur.

Dankzij deze overeenkomst kunnen klanten in alle Europese landen voortaan contact opnemen met Nortel via speciale telefoonnummers of e-mail en een regeling treffen om hun afgedankte elektrische en elektronische apparatuur correct te verwijderen.

De organisatie werkt al sinds begin 2006 met Sims en deze nieuwe overeenkomst werd in december van vorig jaar afgesloten om Nortel te helpen doelstellingen te bereiken en te overtreffen die bepaald werden in de WEEE-richtlijn.

Alle Nortel-producten hebben sinds augustus 2005 het WEEE-label. In het Verenigd Koninkrijk runt Nortel al meer dan 10 jaar een Investment Recovery Centre, dat verantwoordelijk is om Nortel-apparatuur in te zamelen bij klanten en elders opnieuw te gebruiken.

In 2006 heeft de Britse vestiging van Nortel in Oakdale ruim 720 ton materiaal ingezameld en via Sims Recycling Solutions laten verwerken met een recyclingspercentage van 98,5%.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1961948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.