Managed hosting door True

Black Box sluit partnership met Active Voice

 

Active Voice, wereldwijd leverancier van spraakoplossingen, unified messaging-, computertelefonie- en voice messaging-systemen, heeft een partnership gesloten met Black Box Network Services.

Deze overeenkomst maakt deel uit van de Active Voice strategie om de Europese markt in de komende jaren verder te ontwikkelen en haar distributeurs en reseller netwerk binnen EMEA intensiever te ondersteunen.

De overeenkomst betreft de gezamenlijke marketing, verkoop en ondersteuning van de Active Voice oplossingen in Unified Communication van BoXIT en de XMF Fax oplossingen (FoIP).

Black Box Network Services is 's werelds grootste technische services bedrijf, toegewijd aan ontwerp, installatie en onderhoud van gecompliceerde netwerkinfrastructuur systemen. Sinds kort heeft Black Box haar formule verder uitgebreid en is een sectie telefonie-oplossingen toegevoegd onder de naam Voice Services.

"Een partnership met Black Box is voor ons erg belangrijk" aldus Jeroen Engering, directeur Active Voice EMEA, "met name vanwege het wijdvertakte reseller netwerk dat Black Box in Europa heeft weten op te bouwen".

Als onderdeel van de overeenkomst hebben Active Voice en Black Box afgesproken om de verkoop en technische staf actief te trainen en te blijven ondersteunen. Een groot deel van de kennisoverdracht heeft inmiddels plaats gevonden tijdens de "Black Box University' trainingsdagen.

"Wij hebben voor Active Voice gekozen vanwege haar dominante positie in de markt voor switch onafhankelijke oplossingen voor unified communication en Fax over IP (FoIP). aldus Frank van Wijk, directeur van Black Box. "Onze resellers en eindgebruikers met een bestaande telefooninfrastructuur, kunnen

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1955807). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.