Managed hosting door True

Tiptel en Innovaphone introduceren partnerprogramma

 

Tiptel, in samenwerking met Innovaphone, introduceert een nieuw VoIP programma, het iAS partnerprogramma.

Met het iAS (innovaphone authorized salespartner) partnerprogramma kunnen dealers, retailers en resellers zich na het volgen van de technische training iAS salespartner noemen van de VoIP producten van innovaphone. Hierna kunnen ze de klant op snelle en eenvoudige wijze een complete VoIP oplossing bieden.
 
innovaphone heeft een groot assortiment aan VoIP producten, zoals gateways, telefoontoestellen, adapters en een PBX waarmee complete IP telefooncentrales gemaakt kunnen worden. Daarnaast biedt innovaphone diverse softwarepakketten aan om de telefooncentrale te completeren. Hierdoor is het mogelijk om in verschillende stappen over te gaan van traditionele telefonie naar Voice over IP.
 
"Het iAS partnerprogramma is ontwikkeld om de partners te begeleiden bij het aanbieden van de VoIP oplossingen. Als partner krijgt men directe support vanuit Tiptel b.v., scherpe inkoopprijzen en heeft men toegang tot het tiptel partnerWEB waar men o.a. gebruiksaanwijzingen, foldermateriaal en software kan downloaden. Daarnaast kan men gebruik maken van een zeer aantrekkelijke introductie aanbieding" aldus een persbericht van Tiptel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1949357). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.